Netwerkevent 16 juni

Ben je ondernemer of fleetmanager? Schrijf je dan in voor een boeiende avond die helemaal in het teken van elektrische mobiliteit zal staan. Hoe ziet de markt er vandaag uit? Wat kunnen we morgen verwachten? Wat met fiscaliteit en hoever staat Vlaanderen in de omschakeling naar e-mobility? Je verneemt het allemaal tijdens een panelgesprek dat helemaal is afgestemd op jouw vragen.

Maar er is meer. Ontdek aansluitend enkele elektrische wagens die momenteel op de markt zijn en die je bij de standhouders kan ontdekken.

Onthaal

19.30 uur - 20 uur

Begin aan je avond in een uniek kader en ontmoet ondernemers uit de regio. Om 20 uur zal het event officieel geopend worden door de burgemeester en schepen van lokale economie. Aansluitend volgt een panelgesprek dat vragen beantwoordt die jij op voorhand kan doorgeven. 

Panelgesprek

20 uur - 21 uur

Vlaanderen, België en Europa hebben duidelijke krijtlijnen uitgezet voor het komende decennium en hoe mobiliteit daarin een ware transformatie zal kennen. Sommigen noemen de transitie naar e-mobiliteit de grootste omwenteling sinds paard en kar vervangen werden door de brandstofwagen. Maar er zijn bezorgdheden, is het allemaal wel haalbaar, zal het licht kunnen blijven branden, wat met laadinfrastructuur en hoe maken we ons klaar om antwoord te bieden op zo'n snelle omschakeling? Bedrijven zetten er al volop op in, zien opportuniteiten, maar hebben ook vragen, vragen die jij deze avond aan de panelleden kan stellen. Het is een unieke gelegenheid om je bij de sectorfederatie en de overheid te bevragen. Schrijf je in en geef je vraag op in onderstaande formulier. Ontdek verder wie er aanwezig zal zijn om jouw vragen te beantwoorden.

Jochen De Smet

Voorzitter EV Belgium

Lydia Peeters

Vlaams minister van mobiliteit

Dept mobiliteit en openbare werken

Stéphane Jacobs

Transition Manager Clean Power for Transport

Dept mobiliteit en openbare werken

Tim Briers (Moderator)

Netwerk - B2B

Vanaf 21 uur is het aan jou en krijg je de kans om te proeven van diverse elektrische mobiliteitsoplossingen op de markt, krijg je professionele uitleg van de consultants en maak je met een hapje en drankje kennis met ondernemers uit de regio.


Vergeet je niet in te schrijven via het formulier onderaan.

Schrijf je hier in